SİVAS / ULAŞ - Karacalar İlkokulu

Haz

Öğretmenimiz Kübra Karadağ'ın katılımcısı olduğu Romanya ortaklığında eTwinning bünyesinde gerçekleştirilen projemiz'Skilled Hands Workshop/Becerikli Eller Atölyesi'  ürün sergimiz velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

eTwinning bünyesinde gerçekleştirilen 'Skilled Hands Workshop/Becerikli Eller Atölyesi' proje etkinliklerinden Ebru Etkinliğimizi keyifle tamamladık.

ÖĞRENCİLERİMLE HAZIRLADIĞIMIZ RAMAZAN PANOSU

RENGARENK BİLEKLİKLER ÖRÜYORUZ :)

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

May

Okul öncesi demek artık materyal demek, oyun demek . Akıllı Bardaklar zeka oyunu

May

Baharı gelişini kutlayıp okulumuzun bahçesinde mangal yaptık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nis

Kış ayının meyvelerini öğrendikten sonra şimdi de hem kış sebzelerini öğrendik hem de kışlık turşularımızı kurduk.

Nis

Kış Aylarının Vazbahsedip  yaparak yaşayarak öğrenmelerini istedik.geçilmezi Olan C vitamini şenliğimizde çocuklarımıza sağlığın öneminden ve kış meyvelarinden

Nis

Çocuklarımızın daha verimli ve daha sağlıklı okul zamanı geçirmeleri adına başlatılan "Değişim" programımızda Anasınıfımızı eski, bakımsız , soğuk ortamından çıkarıp yepyeni , çocukların severek ve büyük bir hevesle geldikleri sıcacık bir ortam hazırlamaya çalıştık.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.