SİVAS / ULAŞ - Karacalar İlkokulu

Karacalar İlkokulu

Karacalar Köyü/ULAŞ/SİVAS
Vizyon
Atatürk’ün “ Köylü milletin efendisidir” sözünden hareketle,milletin efendisi olmaya layık bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak
Başarılar
İlçe bazında düzenlenen bilgi kültür yarışmasında 2009-2010 eğitim öğretim yılında ilçe birincisi 2010-2011 eğitim öğretim yılında ilçe ikincisi olmuştur.2012-2013 eğitim öğretim yılında ise Ulaş (ilçe )konulu şiir yarışmasında bir öğrencimiz birinci, resim yarışmasında ise bir öğrencimiz ikinci olmuştur.
Ders Başlama :9.00 Bitiş: 2.30
Soba
Ulaşım kara yolu ile sağlanmaktadır.Yollar köyün girişine kadar asfalttır.
Yerleşim Yeri
Okul Sivas ilimizin Ulaş ilçesinin Karacalar Köyü sınırları içerisindedir.Karacalar köyü 40 hanedir.
Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 10 km il merkezine uzaklığı ise 42 km